Creatieve portretshoot

Als artiest of kunstenaar zet je jezelf anders in de spotlight dan een jurist van een multinational. Soms betekent dat dat we moeten zoeken naar een plek die de gewenste uitstraling heeft die past bij je beeldmerk. Voor Edmire was een wat urban-look passend en daarom hebben we gekozen voor een paar plekken in de stad Utrecht waar we de shoots konden doen.

Werkwijze

Voor shoot 1 hebben we een parkeergarage gezocht in Utrecht en is volledig digitaal geschoten.
Shoot 2 vond plaats op een spoorzone, ook in Utrecht. Deze shoot is geschoten op zwart-wit film, in een oude Hasselblad middenformaat camera.
Verwacht wel even een paar uur van je tijd; een serie portretten op locatie neemt snel 1 a 2 uur in beslag. Zo hebben we mooi de gelegenheid om de opties van de locatie te verkennen en tot een mooi divers resultaat te komen.

Uniforme portretfotografie voor bedrijven

Uiteraard is het ook mogelijk om met meerdere collega’s in een uniforme studiosetting op de foto te gaan. Een zogenaamde “head-shot” sessie neemt veel minder tijd in beslag en kan worden gehouden op locatie, in het bedrijf. Grote groepen medewerkers kunnen zo in korte tijd worden geholpen aan een strakke profielfoto.

Voor meer info, prijsstelling, planning etc. ben ik hier bereikbaar.